Planløsninger

Hei alle sammen. Jeg har hatt det veldig travelt på jobb de to siste dagene, så har ikke rukket å skrive noe blogginnlegg.

Noen har spørt etter hvor langt vi er kommet i byggeprosessen. For de som allerede har bygget hus, vet de at det tar lang til å planlegge. Nå er vi i den fasen at vi har valgt hus og tegnet planløsningene. Planløsningene våre er sendt til en mann som skal tegne huset til tomten. Vi må ifølge reguleringsbestemmelsene ha kjeller, derfor skal huset tegnes om.

Vi har gjort en del forandringer på etasjene. Jeg har tegnet om det meste. Blant annet har vi stue og kjøkken i andre etasje istedet for første, som originaltegningene til huset viser. Vi har god utsikt fra andre etasje, derfor vil vi ha stue og kjøkken der. Samtidig skal vi ha terrasse mot sør og bak mot vest. Den går altså rundt huset på den siden. Terrassen er bare delvis tegnet opp (den du ser utenfor kjøkkenet). Men den går altså på baksiden av huset også. Siden terrassen skal være på flat mark på den siden, trenger vi ikke å søke om dette. Som dere ser har vi også speilvendt huset.

Planen videre er å sende inn tegningene til kommunen og få huset godkjent. Når det er gjort så skal vi begynne å grave på tomten. Forhåpentligvis begynner vi i november/begynnelsen av desember.

Her finner du litt om hustypen vi har valgt: Skien fra Blink Hus

Jeg vil skrive om huset etterhvert, og dere skal få med dere hele byggeprossessen. Alt fra materialvalg til tapet og kjøkken vi velger.



Planløsning 1. etg.:



Planløsning 2. etg.:


Deler av stuen oppe:
Obs! Her blir det høyt og skrått under taket over sofagruppen, det vises ikke på bildet.



Kjøkkenet:
Er usikker på om vi skal ha åpen kjøkkenløsning eller ikke. Vi får se.



Kjellerstuen nede:


Badet i 2. etg.:
Nede i første etasje skal vi ha stor dusj


Hovedsoverommet i 1. etg.: 
Hovedsoverommet ligger ved walk-in-closet.






1 kommentar:

  1. Hei Camilla!

    Jeg jobber på kjedekontoret til Blink Hus og vil gjerne komme i kontakt med deg i forbindelse med at dere bygger et Skien hus.

    Med vennlig hilsen jorun@blink-hus.no

    SvarSlett